Monday 17 December 2012

motivatsioonipuudus blogis

Mis ma sellega öelda tahan, on see, et ma pole lihtsalt viitsinud blogi kirjutada (aega isegi oleks leidnud). Kuid mis seal ikka, elu läheb edasi ju. 
Eelmise nädala tippsündmuseks võib nimetada reede-õhtust Jõulupidu minu "Haagi perekonnaga". Ehk siis klassiõdedega. Korraldasime endale ühe väiksemat sorti Jõulupeo (nagu mina seda nimetan: söömapidu). Väga tore oli, toimus minu juures ehk vallutasime Rene toa ning tegime selle väga romantiliseks. Kuulasime jõulumuusikat, laulsime, naersime ja.. SÕIME-SÕIME-SÕIME. Ja vahetasime kinke mis oli tohutult armas!! Kõikidel olid nii armsad kingid ja kõik paistsid tohutult õnnelikud olevat- seega ma võin öelda, et sündmus läks vägagi hästi! 

Kolmapäeva viisime Alise'ga läbi ühe intervjuu oma Research Skills projekti jaoks. Kui ma veel maininud pole, siis teemavalik antud uurimustöö jaoks oli vaba ning otsustasime uurida ajakirjanduslikku fotograafiat. Ning kuna teema peab olema võimalikult konkreetne, et koostada põhjalik uurimustöö, siis keskendume Vietnami sõjale ning mis mõju oli antud fotodel USA meediale sõja toimumise ajal. Väga imelik antud teemat Eesti keeles kirjeldada. Igatahes, meie intervjueeritav oli üks fotograaf/ fotograafia ajaloo õpetaja, ning päris lõbus oli päris-elus läbi viia intervjuud. Natukene närveerisime ikka, kuid kokkuvõttes saime vastused kõikidele küsimustele ning too fotograaf oli vägagi sõbralik. Tegin talle kohvi välja.

Neljapäeva õhtul mõtlesime, et peab ikka tegema ühe viimase (tudengi)peokese Haagis ning käisime väiksel linnatuuril. Kokkulepe oli, et lahkumine klubist enne 2te ning alkoholi palju ei tarbi. Enam-vähem õnnestus kokkulepetest kinni pidada. Jõudsin koju kell 3 ning järgmine päev oli täitsa OK olla.
Antud kokkulepped olid aga tingitud asjaoludest, et reedel oli kõikidel midagi tähtsat teoksil. Minul oli üks intervjuu (kahjuks mitte töö intervjuu), kuid ma veel ei taha sellest lähemalt rääkida. Kui tulemused saabuvad, siis teavitan (mis peaks olema homme/ ülehomme). 

Ainult 4 päeva veel, ja ma jõuan koju. Nagu wow! Mäletan väga hästi, kui kirjutasin, et 2 kuud nüüd eemal kodust.. aga oih. ongi aeg koju tulla! Ja ootan, ootan tohutult! See kord üritan targem olla ja hakkan asju pakkima varem. Mitte viimasel minutil. Nagu tavaliselt. 
Ning Frank Sinatra/ Michael Buble jõulu-laulud on pidevalt mängimas taustaks.
Pildid see kord ainult Jõulupeolt












Photos from the Christmas Party then (with my dearest classmates :)) 


I have a lack of motivation of writing this blog. Well I have just been lazy (it is not about lack of time now). But life goes on. 
The most important event of the last week was on Friday when I had my Christmas-evening with my "The Hague's family". So with my dearest classmates. Handed out Secret Santa gifts and ate a lot. It was very-very lovely, and cause the party was at my house we decorated Rene's room very nicely (the biggest room and he already left for Christmas). Anyways, listened to Christmas music, sang, laughed and.. ATE-ATE-ATE. Of course exchanged the gifts too which was extremely sweet! Everyone had such a lovely presents and everyone seemed so happy- so I think I can say that the event went very well! 


On Wednesday me and Alise were conducting an interview for our Research Skills project. If I haven't mentioned before then we are researching about photojournalism (the topic choice was free). And as we have to be very specific with our research topic/ question/ whatever/, then we are looking at Vietnam war and how the photos published in media at that time affected the USA society and print-media. Anyways, the interviewee was one photographer/ history teacher and it was pretty fun to conduct an interview in real-life. We were bit nervous... But it turned out good, received all the answers and the guy was very friendly. I even bought him a coffee, I guess it was the least we could do for him to thank him for his time :)

On Thursday night we thought that we have to attend one last student party here in the Hague (well, there's another party tomorrow but we will see if we go there ). Last week we made a deal that gonna leave the club before 2 and won't drink too much. The agreements turned out pretty good as I arrived home before 3 and the next day I felt totally fine.
But those agreements had reasons too... All of us had something important coming up on Friday. I had one interview (sadly not a job interview), but I don't want to talk about it yet. When I get any results I'll let you guys know (which should be tomorrow/ day after tomorrow).

Only 4 more days and I'm home! wow! I remember very well that I wrote that the next 2 months I have to spend in The Hague.. But now it is time to go home already! And I'm looking forward!!! This time I'm trying to be better and will start packing in advance. Not on the last minute. As usually. 
Oh, and Frank Sinatra/ Michael Buble Christmas songs are constantly on the playlist. 

Elle-Mari :)

2 comments:

  1. Ega minu oma parem pole, enamus ajast ei oska mitte midagi kirjutada ... Aga kirjuta ikka edasi, eks. Mulle meeldib su blogi lugeda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kirjutan ikka, lihtsalt endal sama tunne :) Rutiin tekib, ja paistab et kõik on täpselt samasugune pidevalt, siis ei oskagi midagi kirjutada. Tänud :)

      Delete