Monday 16 December 2013

Oh Holland

Võib öelda, et ma olen nüüd päris Hollandi elu kogenud... Kuna ma suutsin peale poolteist aastat ratta pealt kukkuda. Antud sündmus lõppes verise põlve ja ühe suure sinakaga (ja natukene ratta lõhkumisega), kuid tegelikult oli siin kolm põhilist tegurit, mis aitasid kaasa selle suurejoonelise juhtumiga: 
  1. Vihma sadas päris tugevasti - maapind oli libe (ja õues oli pime)
  2. Trammirööpad - kõik ratturid teavad, et tegemist on väga tüütute asjandustega keset teed
  3. Väikene alkoholi kogus minu veres
Seega, kõik kolm faktorit kokkupanduna... Ja saingi endale ühe ilusa kukkumise kirja panna. Palju õnne, Elle-Mari.

Kool on meil võrdlemisi jõuluvaheajal- pooled õpilastest on juba oma koduriikides nautimas mõnusat vaheaega, ning pooled õppejõud on otsustanud, et ega neil pole enam meile midagi targemat seletada. Seega homme näiteks on väikene jõulu-shopingu päev mul. Täna oli grupi-kohtumine ja tahtsin oma kallid Hiina õpilased uisutama viia... Kahjuks oli rannas nii suur tuul ja külm, et mul hakkas kahju hiinakatest. Selle asemel otsustasime hoopis Burger Kingi istuma minna ja rääkisime seal paar tundi juttu nii elust Hollandis, Hiinast ja õppisin ka paar roppust Hiina keeles. Mu hääldus oli küll mingil imelikul kombel väga naljakas kõigi jaoks... 

Nädalavahetusel sai paar Jõulupidustust peetud. Reedel oli kursuse jõulupidu (noh peale seda saigi see eelpool mainitud kukkumine kirja). Laupäeval oli siinsete tüdrukutega väike istumine, mis oli väga armas. Ja söögirohke muidugi. 
Igatahes, aasta hakkab tõesti läbi saama. Lahe ja hirmuäratav samaaegselt. Ja kohe varsti olen kodus lalalala, neljapäeval seega :) 
 Hiina õpilased tegid show'd, osad minu õpilased :)
Some of my studentssss performing 
 Tüdrukutega jõulukingid, otsustasin Tamarale jõuludeks palju kuulsaid mehi kinkida
Sooo, Christmas with my girls, I decided to give lots of handsome famous guys for Tamara
 Kursapidu
ICM Christmas party
 Meie lemmik baar jõulu-meeleolus ("lemmik" on siinkohal vaieldav... Kuna tegemist lihtsalt kõige odavama baariga)
Our fav bar in Christmas lights... Thouhg the word "fav" is kind of debatable as it is simply the cheapest bar

I may finally say that I have lived the real Dutch life... Simply because after year and half I finally managed to fell on a bike. The event result was a nice bloody knee, with couple of bruises here and there (and tiny bit broken bike). Overall, there were three main factors that helped me to achieve this amazing happening:
  1. It was raining quite heavily- therefore the ground was slippery (and it was dark outside)
  2. The tram tracks - every cyclist knows that these are very terrifying 
  3. The small amount of alcohol in my blood
So, all these three factors put together... And yay, I finally fell. Congratulations, Elle-Mari.

The university is almost on a holiday- half of the students are back in their home countries whereas half of the lecturers have also decided that they do not need to educate us any longer. So tomorrow for example, I am planning to do some Christmas shopping. Today, I had a group meeting and I wanted to take my lovely students ice-skating... But sadly it was too windy and cold on the beach and I felt sorry for them to suffer in a cold weather. Therefore, we went to Burger King and spent 2 hours there just chatting about the life in the Netherlands, about China, and I also learnt couple of naughty words in Chinese. For some weird reason my pronunciation was very entertaining... 

Over the weekend I had couple of Christmas events. On Friday we had our course Christmas party (well after that I managed to fall on a bike as mentioned before). On Saturday we had a small Christmas party with my girlfriends here, which was very lovely. And of course full of food.
Anyways, the year is kind of passing by. Cool and scary at the same time. And I am almost home, lalallaa, can't wait til Thursday :) 

Lots of love,
Elle-Mari 

No comments:

Post a Comment